اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

شاید سال هاست که از زیبایی های طبیعت، حیات وحش، تجارت و گردشگری در کشور آفریقای جنوبی شنیده اید و شاید تصمیم دارید در ماه های آینده به این کشور سفر کنید. در این مقاله در رابطه با  بخش کوچکی از کشور آفریقای جنوبی مطالبی آورده ایم؛ خواندن و تامل در ویژگی های این کشور مورد علاقه ی گردشگران و تاجران ممکن است برای شما جذاب باشد. به سبب سوالات زیاد کاربران کپی فای؛ اطلاعاتی پیرامون مدارک مورد نیاز ویزا و همچنین شرایط اخذ ویزای آفریقای جنوبی نیز بیان کرده ایم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت ببرید.

 

 

ویژگی های طبیعی و گردشگری آفریقای جنوبی

آفریقای جنوبی یکی از کشور های متنوع و جالب جهان است. گردشگر ها به سبب زیبایی خیره کننده طبیعت آن، طلوع آفتاب و حیات وحش؛ به این کشور می آیند. آفریقای جنوبی زمین های گوناگون و بی نهایتی دارد و تنوع گونه های حیوانی، پرندگان و گیاهان یکی دیگر از جذابیت های بی نظیر این کشور است. شکار، لذت بردن از سواحل، رانندگی های مهیج، بیابان های بکر، تماشای وال ها را تجربه کنید. همه ی اینها و خیلی از دیدنی های دیگر این کشور را به قطب گردشگری قاره ی آفریقا تبدیل کرده است.

منبع عکس:

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

آفریقای جنوبی در بخش جنوبی قاره آفریقا قرار گرفته است، از شمال با کشورهای  نامیبی بوتسوانا، زیمبابوه و موزامبیک همسایه است و پادشاهی مستقل کشور لسوتو، سوازیلند را دربر گرفته؛ از طرف غرب در پهلوی اقیانوس اطلس قرار گرفته است و از طرف شرق اقیانوس هند آفریقای جنوبی را احاطه کرده است. این ویژگی منحصر بفرد آفریقای جنوبی را تحت تاثیر قرار داده و شاید به همین علت این سرزمین تنوع گیاهی و جانوری ویژه ای دارد.

آب و هوا و فصل ها در آفریقای جنوبی

آفریقای جنوبی آب هوای معتدل و دلپسندی دارد و بیشتر سال روز های آفتابی و گرمی دارد. فصل های نیمکره جنوبی دقیقا مخالف فصل ها در نیم کره شمالی در آفریقاست، بنابرین وقتی که بیشتر کشور در آب هوای گرم به سرمی برند بخش دیگر آب هوای دیگری تجربه می کند و  تابستان در آفریقای جنوبی از ماه نوامبر به فوریه حرکت می کند.

آفریقای جنوبی در تمام ماه های سال مقصد توریست هاست؛ زمان سفر شما بستگی به علاقه شما دارد. در زمان های مختلف کار های متفاوتی می توانید انجام دهید. برای مثال نهنگ های شمالی از ماه جون تا آخر ماه اکتبر به سواحل آفریقای جنوبی می آیند و نهنگ های گوژپشت از آگوست تا دسامبر به این سواحل سرازیر می شوند و گردشگر ها از این مناظر زیبا لذت می برند. افرادی هستند که به منظور تعطیلات یا کمپینگ سفر می کنند معمولا این سفر ها  از اواسط دسامبر تا اواخر ژانویه شروع می شود؛ تفریحگاه و پارک های ملی در این زمان ها بسیار شلوغ می شوند. [1] [2]

 

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

آفریقای جنوبی ، سرزمین رنگین کمان ها

آفریقای جنوبی را با اصطلاح سرزمین رنگین کمان ها خطاب می کنند. اصطلاحی که تنوع فرهنگی را در این اقلیم آشکار می کند. جمعیت آفریقا یکی از متنوع ترین و پیچیده ترین شکل در جهان را دارد. از ۴۵ میلیون نفر ساکنین آفریقای جنوبی نزدیک ۳۱ میلیون نفر سیاه پوست، ۵ میلیون نفر سفیدپوست، ۳ میلیون نفر دورگه(اصطلاحی است که به افراد با پدر مادر سفیدپوست و سیاه پوست دارند و یا رگه ای از آسیایی ها دارند‌، اطلاق می شود) و ۱ میلیون هندی در اینجا زندگی می کنند. تراکم جمعیت در کشور آفریقای جنوبی ۳۲.۹ نفر بر هر کیلومتر مربع است.

 

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

در آفریقای جنوبی ۱۱ زبان به رسمیت شناخته شده است؛ که بیشتر این زبان ها بومی آفریقای جنوبی است. به هر جایی که بروید انگلیسی صحبت می شود؛ انگلیسی زبان شهر های بازرگانی، زبان بانکی، زبان رسمی حکومت و زبان اسناد و مدارک رسمی است. تابلو های راهنمایی و رانندگی به زبان انگلیسی است و تمام رستوران ها و هتل ها و پرسنل آن ها به زبان انگلیسی صحبت می کنند. سایر زبان هایی که ممکن است انتظار شنیدنشان را داشته باشید؛ زبان کوسا، زبان زولو و زبان آفریکانز هستند.

 

اقتصاد آفریقای جنوبی

با اینکه بیشتر کشور ها از فروپاشی اقتصاد جهانی در ده ساله ی اول هزاره جدید تحت تاثیر قرار گرفتند؛ کشور آفریقای جنوبی روی پاهای خود ایستاد. این موفقیت بیشتر به سبب دوراندیشی در سیاست های مالی و پولی بود. آفریقای جنوبی وضعیت سیاسی پایداری دارد. در سیستم بانکی آفرقای جنوبی سرمایه گذاری به خوبی انجام می شود. منابع طبیعی سرشار، نظام ساماندهی و ظرفیت های توسعه و تحقیق خوبی در کشور آفریقای جنوبی وجود دارد و پایه های صنعتی پایداری در این کشور حاکم است.

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

در رده بندی بانک جهانی، آفریقای جنوبی کشوری با درآمد متوسط به بالا شناخته می شود. آفریقای جنوبی بزرگترین اقتصاد در قاره آفریقا بشمار می رود. در ۲۰۱۴ بانک جهانی تولید ناخالص داخلی این کشور را با 54 میلیون نفر جمعیت،  ۳۵۰ میلیارد دلار اعلام کرد و به گفته انجمن اقتصاد جهانی سرانه تولید ناخالص داخلی (GDP) در کشور آفریقای جنوبی ۶۴۸۳ دلار است.

 

 

بررسی ها نشان می دهد آفریقای جنوبی کشوری پر از پتانسیل های اقتصادی است و ثروتمند باقی خواهد ماند. کشور آفریقای جنوبی به گروه BRIC کشور های برزیل، روسیه، هند و چین پیوست و از سال ۲۰۱۱ گروه به BRICS معروف شده است.

سیستم قانون گذاری در سطح کلاس جهانی و در حال رشد کشور آفریقای جنوبی؛ در موضوعات بازرگانی، کار و کشتیرانی و دریانوردی بصورت جدی قانون گذاری می کند و قانون های مربوط به سیاست های رقابتی، کپی رایت، ثبت اختراع و رعایت حقوق انحصاری، نشان بازرگانی و گفتمان ها بر اساس معیار ها و استاندارد های بین المللی تعیین شده اند.

اطلاعات عمومی در رابطه با ویزای آفریقای جنوبی

ایرانیانی که قصد سفر به آفریقای جنوبی دارند باید ویزای آفریقای جنوبی را تهیه کنند. ویزا برای مسافران بین المللی( شهروندان کشور های دیگر) که با هدف گردشگری یا تجارت به آفریقای جنوبی می آیند؛ صادر می شود و معمولا مدت زمات اقامت باید  90 روز و یا کمتر باشد.

ویزا نشان می دهد تقاضای شما برای اقامت در آفریقای جنوبی توسط سفارت آفریقای جنوبی در ایران بررسی شده و مامور دیپلمات با توجه به هدف سفر، اقامت شما را تایید کرده است. ویزا به شما امکان سفر تا محل ورود به کشور آفریقا را فراهم می کند و در آنجا مسئول رسمی ویزای شما را بررسی می کند و اجازه ی ورود می دهد. با توجه به مدت زمان قید شده روی ویزا می توانید در کشور آفریقای جنوبی به تجارت و یا تفریح خود برسید.

 

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

وقتی به محل ورود به آفریقای جنوبی رسیدید ویزا به مانند اجازه ورود عمل می کند. مدت زمان اعتبار ویزا از زمانی محاسبه می شود که شما وارد آن کشور شوید و در قسمت “conditions” ویزا، تاریخ اعتبار بر روی برچسب قید می شود. شما باید مطمئن باشید که ویزای درستی را درخواست می کنید. اگر هدف از سفر روی ویزا بدرستی قید نشود کشور آفریقای جنوبی از ورود شما ممانعت می کند.

تهیه ویزا از کشوری به کشور دیگر و از شخصی به شخص دیگر متفاوت است. زیرا تقاضانامه ها برای اخذ ویزا به صورت جداگانه بررسی می شود و شما باید با سفارت و کنسولگری نزدیک خود و یا با کمک گرفتن از موسسه هایی که کار اخذ ویزا انجام می دهند کار خود را انجام دهید. همچنین هزینه ای بابت اخذ ویزا خواسته می شود، شما این مبلغ  را از طریق بخش های ذکر شده استعلام کنید زیرا قیمت های ویزا سالانه تغییر پیدا می کند و این هزینه ها با توجه به پول کشور مبدا پرداخت می شود.

 

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی | اخذ ویزای آفریقای جنوبی 

در محل ورود به آفریقای جنوبی ویزا خواسته نمی شود بنابرین مسئولان رسمی فرودگاه ملزم هستند ویزای مسافر را بررسی کنند. اگر بدون ویزا به مقصد رسیدید مسئولان رسمی شما را با پرواز برگشتی به میهنتان باز می گردانند. افراد خارجی  که شرایط اقامت طولانی مدت ( ویزای کاری یا ویزای اقامت) در کشور های همسایه دارند و برای سفر به محل اقامت به جمهوری آفریقای جنوبی می آیند مشمول ویزای گذر نیستند زیرا در مدارک آن ها شرایطشان قید شده است. برای سفر به کشور آفریقای جنوبی باید دلایل روشنی داشته باشید کپی فای در ادامه مقاله به افرادی که واجد شرایط اخذ ویزا هستند اشاره کرده است.

ویزا در آفریقای جنوبی به موارد زیر تعلق می گیرد

  •      ملاقات خانواده با فرزندان و به منظور سفر های گردشگری
  •      سفر های تجاری و بازرگانی
  •      همسری که می خواهد به شریک زندگی خود  که مشغول کار یا تحصیل است ملحق شود
  •      فرزندانی که می خواهند به والدین خود که مشغول کار یا تحصیل هستند ملحق شوند
  •      نامزدی که به قصد ازدواج با شریک خود می خواهد به آفریقای جنوبی سفر کند لازم به ذکر است این ازدواج باید در طول 90 روز اتفاق بیافتد
  •      سفر های مطالعاتی (حداکثر 3 ماه)
  •      فعالیت های داوطلبانه و خیریه
  •      تحقیقات
  •      کنفرانس
  •      فعالیت در تولید یک فیلم یا سریال
  •      سفر های پزشکی (حداکثر 3 ماه)
  •      رویداد های ورزشی

 

اما اقدام به گرفتن ویزا الزاماتی دارد ابتدا باید مدارکی را آماده کنید، این مدارک ممکن است با توجه به نوع ویزای درخواستی شما و شرایط خاص شما متفاوت باشد. کپی فای به ذکر  نکات مهم و مدارک مورد نیاز پرداخته است اما اگرپاسخی برای سوالتان نیافتید در بخش نظرات اعلام کنید و یا با مشاوران کپی فای تماس بگیرید.

برای اخذ ویزای آفریقای جنوبی چه مدارکی نیاز داریم؟

  •      داشتن پاسپورت و مدرکی که اعتبار آن بعد از اتمام زمان اقامت شما کمتر از 30 روز نباشد
  •      پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی  برای امضای ورود و خروج را داشته باشد
  •      تکمیل فرم BI-84 (فرم تقاضای ویزا)
  •      پرداخت مبلغ ذکر شده
  •      گواهی واکسن تب زرد (اگر خواسته شود)
  •      تعهدنامه ای که هدف و مدت زمان سفر شما را مشخص کند
  •      عکس پرسنلی دو رنگ برای پاسپورت
  •      اگر با هواپیما سفر می کنید داشتن بلیت رفت و برگشت
  •      اگر بچه(کمتر از سن قانونی) دارید که با شما سفر می کند و به آفریقای جنوبی می رود؛ داشتن مدارک فرعی زیر ضروری است.
  • مدرک مربوط به سرپرسی
  • داشتن مدرک رضایت از سرپرست در صورت همراهی نکرنن والدین ایشان
  • داشتن مدرکی از نوع پراخت هزینه در مدت زمانی که در آفریقا سپری می کنید
  •  تعهدنامه بانکی
  • پیش پرداخت حقوق
  • تعهداتی از میزبان های آفریقای جنوبی
  • بورس آموزشی
  • بیمه پزشکی
  • نقدینگی موجود (کارت اعتباری، چک یا نقدی)

وقتی ویزای خود را اخذ کردید و به محل ورود به کشور آفریقای جنوبی رسیدید داشتن مدارک زیر بسیار حیاتی است و  در اینجا لازم دیدیم که آن ها را ذکر کنیم.

الزامات ورود به کشور آفریقای جنوبی

  •      یک پاسپورت معتبر و مورد قبول برای اقامت مطلوب شما
  •      حداقال یک صفحه خالی در پاسپورت برای امضای مسئولان
  •      ویزای معتبر (اگر ویزا خواسته شود)
  •      منابع مالی کافی برای پرداخت هزینه های روزانه شما در مدت زمانی که اقامت دارید
  •      بلیت برگشت به میهن
  •      داشتن مدرک واکسیناسیون مربوط به تب زرد در صورتی که سفر شما از کمربند تب زرد در آفریقا یا آفریقای جنوبی شروع می شود یا مسیرتان به آنجا خطور می کند.

به خاطر داشته باشید نمی توانید برخی از وسایل را به آفریقای جنوبی بیاورید.

یادداشت: اگر مدت زمان اقامت شما بیشتر از 90 روز باشد یا اگر می خواهید برای کار یا تحصیل به آفریقای جنوبی سفر کنید باید ویزای اقامت موقت را بجای ویزای ملاقات درخواست کنید. الزامات مربوط به ویزای اقامت موقت با ویزای ملاقات متفاوت است.

متسفانه یا خوشبختانه در دهه اخیر رشد و پیشرفت روش های سفر میزان رفت آمد بین کشور های ایران و آفریقای جنوبی را افزایش داده است و افراد به دلایل گوناگونی مثل کار، تحصیل، تجارت، تفریح و بسیاری از موارد دیگر سفر خود را به مقصد آفریقای جنوبی شروع می کنند. در این مقاله به مدارک مورد نیاز به اخذ ویزای سفارت اشاره کردیم، اما مهم ترین قدم در اخذ ویزا گرفتن وقت سفارت است. وقت سفارت به زمانی اطلاق می شود که سفارت یا کنسولگری مربوط به آفریقای جنوبی به منظور مصاحبه با متقاضیان سفر به کشور جمهوری آقریقای جنوبی اختصاص می دهند. اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی نیز یکی از کار هایی است که متقاضی باید اقدام کند.

موسسه حقوقی کپی فای و اخذ وقت سفارت آفریقای جنوبی

موسسه حقوقی کپی فای که از برترین سرویس دهنده های حقوقی و بین المللی است در تهران فعالیت می کند. کپی فای با پیشرفت تکنولوژی و تجارت الکترونیک، تصمیم گرفت برخی از نیاز های مشتریان را از طریق اینترنت انجام دهد. شاید شما نیز جزو افرادی هستید که سوال های زیادی به ذهنتان خطور می کند و از مراحل اخذ ویزا آگاه نیستید شما می توانید کار های مربوط به اخذ ویزا یا اخذ وقت سفارت را به کپی فای بسپارید.

 

گرفتن وقت سفارت بسیار اهمیت دارد

گرفتن وقت سفارت بسیار اهمیت دارد چون امروزه با توجه به اقتصاد قوی و پایدار آفریقای جنوبی مراجعه به سفارت آفریقای جنوبی برای کار و تجارت زیاد شده اگر قبلا بررسی تقاضانامه شما 7 تا 15 روز طول می کشید اکنون این مدت زمان افزایش یافته است. گاهی اوقات به دلیل مکاتبات اشتباه، مسئولان سفارت  تقاضای شما را بررسی نمی کنند و از سفری که برنامه ریزی کرده اید عقب می مانید؛ پس منطق می گوید باید در کار خود جدی و دقیق بود. کپی فای به منظور رفع مشکلات این گروه آماده ارائه خدمات اخذ وقت سفارت است؛ اگر شما نیز در اخذ وقت سفارت به مشکل برخوردید همین الان تماس بگیرید و مشکلات خود را با کپی فای در میان بگذارید.

 

 

4.9