بررسی 4 روش تاثیر تولید محتوا بر رنکینگ وبسایت
بررسی 4 روش تأثیر تولید محتوا بر رنکینگ وبسایت
قبلاً با توجه به الگوریتم قدیمی گوگل؛ برای بهبود رنکینگ جستجو برای مطالب گفته میشد: «دیگر تمرکز بر روی تعداد لینکها و کلمات کلیدی بی فایده است.» اما اکنون تحقیقات نشان داده است که تولید محتوای با کیفیت و مرتبط با لغات مفهومی (کلیدواژه هدف)؛ تنها راه بهبود رنکینگ وب سایت است.
بر اساس دادههای آماری فاکتورهای جستجو گفته میشود: «وب سایتها نیاز به تولید محتوای بیشتر و مرتبطتر و جامعتر دارند تا از عرصه رقابتهای جستجو طرد نشوند.»
بنابراین باید توجه داشت که صرفاً حجم مطالب ملاک نیست و در اصل کیفیت و میزان ارتباط محتوا به موضوع سایت مورد توجه است.
به طور کلی چهار فاکتور ارزیابی برای یک محتوای سئومحور و کاربرمحور وجود دارد:
- محتوا با جامعیت معنایی
- محتوای نسبتاً طولانی
- محتوایی با رسانهی غنی
- محتوایی با بیان ساده و قابل درک
در ادامه به تفصیل به بررسی این چهار فاکتور میپردازیم:
فهرست مطالب:
محتوا با جامعیت معنایی:
آمار نشان میدهد که بهینه سازی محتوا دارای یک قواعد و قوانین جامعی است. تولید محتوا باید به طور کامل با عنوان مرتبط باشد و چندین ترم مرتبط داشته باشد. همانطور که می دانید تنها یک کلمه کلیدی مرتبط برای بهبود رنکینگ کافی نیست.
در واقع گوگل بر روی مفهوم و خود متن تمرکز دارد. گوگل در درک مفهوم متن بسیار هوشمندانه عمل میکند. برای مثال گوگل میفهمید که اگر در متنی لغت “سپر” به کار رود کاربرد لغت “خودرو” بسیار محتمل است در حالیکه به کار بردن لغت “یخچال” سنخیتی ندارد. به این مفهوم “هم رخدادی” گفته میشود.
گوگل هم به ترمهای اثبات و هم ارتباط نگاه میکند. ترمهای اثبات به آنهایی گفته میشود که به طور معمول در همهی مقالهها در عنوان آن قرار دارند, بنابراین گوگل انتظار دارد که آنها در مقاله موجود باشند. ترمهای ارتباطی به آنهایی گفته میشود که بخشی از زیرعنوان هستند و به طور دقیق در مقاله موجود نیستند.
تولید محتوای نسبتاً طولانی:
طبق آمار به دست آمده، سایتهایی که تعداد واژههای بیشتری در نوشتههای خود دارند، دارای رتبههای بهتری در جستجو هستند. این موضوع در نمودار زیر نشان داده شده است. به وضوح میبینید که حجم مطالب چگونه افزایش یافته است و تأثیر آن بر رنکینگ سایتها چگونه بوده است. محور y میانگین تعداد کلمات را نشان میدهد و محور x رتبهی آن را نمایش میدهد.
به طور کلی هرچه مطلبی طولانیتر باشد احتمال به اشتراک گذاری آن در 4 شبکه اجتماعی اصلی بیشتر میشود. به نمودار زیر نوجه کنید.
تولید محتوایی با بیان ساده و قابل درک:
با توجه به بررسی و تحقیقات انجام شده بر روی ساده بودن و قابل درک بودن مطالب و تأثیر آن بر روی رنگینک آن، محتواهایی که به زبان سادهتر نوشته شدهاند، در جستجو در رتبه بالاتری قرار میگیرند.
بنابراین دیدیم که فاکتورهای جستجو بر تولید محتوای جامع و طولانی و محتوایی با رسانهی غنی و با بیانی ساده, تاکید دارند.
بهبود محتوای وب سایت یکی از کلیدیترین مرحلههای افزایش سئو است و توجه به آن بسیار مهم و ضروری میباشد.
محتوایی با رسانهی غنی:
با توجه به فاکتورهای جستجو گفته میشود: «تصاویر و ویدیوها نه تنها باعث جذابتر شدن مطلب مورد نظر میشوند بلکه برای گوگل هم جالبتر و جذابتر است».
به طور مختصر، طبق آمار گرفته شده، مطالب و محتواهایی که دارای تصویر یا ویدیو هستند دارای رنکینگ بهتری نسبت به سایرین میباشند و دو برابر سایر مطالب به اشتراک گذاشته میشوند. به اشتراک گذاری مطالب ممکن است باعث رنکینگ بالاتر نشود اما نقش مهمی را در ترافیک مستقیم و آگاهی از برند و سایر کاراییهای آنلاین برای دامین شما، ایجاد میکند.
البته قوانین گفته شده فقط بخشی از فاکتورهای مربوط به بهینه سازی محتواست. با توجه به تغییرات جدیدی که در سال 2018 در الگوریتمهای گوگل اتفاق افتاده است. ما در یک مقاله جامع نحوه نوشتن تولید محتوای سئو پسند را توضیح دادهایم. جهت مطالعه این مقاله به لینک زیر کلیک کنید:
بیشتر بخوانید:
تولید محتوا – چگونه درآمد زایی کنیم؟ (9 میلیون تومان در ماه)
کار تولید محتوا چقدر درآمد دارد و کجا استخدام می کنند؟
تولید محتوای الکترونیکی آموزشی برای دانش آموزان مدرسه و کودکان
مقالات خواندنی:
تولید محتوا برای اینستاگرام | 6 نکته مؤثر برای موفقیت
تولید محتوا برای شبکههای اجتماعی
تولید محتوا برای تلگرام و 7 نکته طلایی
تولید محتوا بر اساس سئو | 8 نکته مؤثر سال 2018
تولید محتوا؛ 37 ابزاری که محتوای مسی شما را طلا میکند!
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.