آموزش زبان انگلیسی و تقویت مهارت شنیداری

آموزش زبان انگلیسی با روش کمبریج، برتیش کونسول و آکسفورد

عزیزان زبان آموز؛

تو این پیج تلاشمون این خواهد بود که شما را روش آموختن واقعی انگلیسی آشنا کنیم.  به یاد داشته باشید موسسه‌هایی که میگن تقویت مهارت مکالمه، لیسنینگ و… حرف بی پایه و اساسی می گن. مگر دکمه تقویت کردن یک مهارت رو در اختیار دارن!؟ از این رو؛ یادتون باشه که هیچ کسی جز خودتان نمی‌تواند مهارت‌هاتون رو تقویت کند.

اگر در یادگیری زبان انگلیسی شک دارید، با خواندن مقاله «یادگیری چه زبان زندگی من را متحول می‌کند» زبان مورد علاقه خود از لیست 10 تایی برتر جهان انتخاب و یاد بگیرید.

آموزش زبان انگلیسی و تقویت مهارت شنیداری

آقای دوردی و بنده معلم راهنمای شما خواهیم‌ بود. ?
خوش آمدید،
تو این گروه بیشتر به جریان یادگیری شما کمک می‌کنیم. الان همه شما هم اینترنت دارین هم ماهواره، براحتی می تونید به منابع خارجی گوش بدین.
ویس‌ها معجزه نمی‌کنن، چیزی که شما رو با عبارت‌های انگلیسی، کلمات، جملات، لهجه‌ها آشنا می کنه تلاش شما برای گوش دادن به مطالب انگلیسی هست. ما یک عمل «شنیدن» داریم یک عمل «گوش دادن» که عمل دوم همراه با تمرکز است. 

بیایید تکلیفمان را با لهجه‌های انگلیسی روشن کنیم

دوستان «accuracy »تلفظ بی عیب و نقص و ادای درست واژه‌هاست، توجه زیاد به داشتن لهجه خاص هم جز این فاکتور هست.
ولی «frequency» روان صحبت کردنه، به عبارت ساده‌تر این فاکتور میگه تو صحبت کردن زبان آموز نباید به جزئیاتی مانند درست ادا کردن واژه‌ها توجه کرد. چشمنداز این فاکتور اینه که زبان آموز براحتی بتونه صحبت کنه. به عبارتی دیگر تو صحبت کردن کم نیاره، وسواس نداشته باشه و بتونه براحتی صحبت کنه. خب مشخص میشه که معیار دوم از معیار اول برتره، و الان تو حوزه آموزش زبان این مورد توجه هست.

آموزش زبان انگلیسی با روش کمبریج، برتیش کونسول و آکسفورد

آموزش زبان انگلیسی با روش کمبریج، برتیش کونسول و آکسفورد

آزمون آیلتس و تافل

ما هم سعی می‌کنیم زیاد وسواس به خرج ندیم و تا می‌توانیم صحبت کنیم، تلاشمون این باشه که هر موضوعی رو تو آزمون #تافل یا آیلتس ارائه کردن به راحتی بتونیم راجع بهش صحبت کنیم. جلوتر تکنیک‌های درست و نحوه شروع به صحبت کردن رو خدمتتون آموزش می‌دیم‌.

امیدوارم که آزمون آیلتس و تافل را بشناسید. به طور خلاصه آزمون آیلتس و تافل دو آزمون برای سنجش مهارت‌های زبان انگلیسی است که در سطح جهانی برگزار می‌شود و مدارک این دو آزمون معیار دانشگاه‌ها و کشورهای خارجی برای پذیرش دانشجو و شهروند و کارگر است.

اگر هدف شما موفقیت در آزمون تافل است، در کلاس های تدریس خصوصی تافل و کلاس های تدریس خصوصی آیلتس شرکت کنید.

تکلیف گرامر انگلیسی در آموزش زبان انگلیسی چیست؟

همراهان عزیز؛

یادتون باشه وقتی در مدرسه تو کلاس‌های زبان شرکت می کردین، معلم بیش از ۵۰ درصد به آموزش گرامر انگلیسی وقت می‌گذاشت. کتاب‌های درسی مدرسه هم نصف بیشترش تمرین‌های گرامر انگلیسی داشت. این سبک از روش تدریس «grammer translation method» نشات می‌گرفت.

زبان شناسان و متخصصان حوزه آموزش زبان معتقد به “focus on forms” بودند. به عبارتی ساده‌تر به حفظ و آشنایی به ساختارهای گرامری تشویق می‌کردند. اما به مرور زمان با پیدایش مکاتب فکری نوین در آموزش زبان، زبان شناسان و مدرسان زبان انگلیسی به “Focus on form” تاکید کردند.

?تکلیف ما چیه؟
در یادگیری زبان انگلیسی دیگر نباید مثل سابق به دنبال یادگیری گرامر انگلیسی باشید.

نظریه جدید می‌گوید: وقتی متنی می‌خوانید و با یک ساختار گرامری جدید رو به رو میشید، بهترین فرصت آشنایی با گرامر انگلیسی هست.

خلاصه کلام، منطقی نیست که وقت خود را با خواندن کتاب‌های گرامری هدر دهید. هر موقع با یک ساختار پیچیده یا سؤال برانگیز روبه رو شدید به یکی از کتاب‌های مرجع گرامری مانند (دایجست گرامر، گرامر این یوز و …) مراجعه کنید. و نهایتا میزان مطالعه گرامر انگلیسی را به حداقل برسانید!

نکته: زمانی که شناخت درستی از #نحوه_یادگیری_زبان_انگلیسی رو بدست آوردین، بمرور منابع بهینه (منابع به درد بخور) آزمون #تافل #آیلتس رو هم تخیص می‌دهید. اگر در پیدا کردن منابع آزمون آیلتس، تافل، جی آر ای و آزمون هایی مثل آزمون تولیمو به مشکل برخوردید. با یک استاد آیلتس صحبت کرده و از تدریس خصوصی زبان استفاده کنید. 

بیاید روش یادگیری « grammer Translation Method» بشناسیم و از آن دوری کنیم!

امیدوارم خسته نشده باشید!

همراهان عزیز
امروز روز خداحافظی با روش های غلط یادگیری زبان است.

قصد داریم روش تدریس (grammer translation method) را خدمتتون معرفی می‌کنیم. این روش تدریس پایبند هیچ مکتب فکری (از رفتارگرای، شناخت گرایی، سازنده گرایی) نیست. روشی هست که دانش آموزان دهه ۶۰ و ۷۰ باهاش آموزش دیدند.

معلمان عمدتاً به حفظ لغات، حفظ ساختارهای گرامری، ترجمه متن به فارسی … تمرکز می‌کردند. اما دو مهارت مکالمه زبان انگلیسی و مهارت شنیداری هیچ توجهی نمی‌کردند. در نتیجه دانش آموزان یا زبان آموزان با گذشت ۶ _۷ سال شرکت در کلاس زبان باز هم توانایی مکالمه زبان را ندارند‌. اغلب زبان آموزان هم از گوش دادن به مطالب خارجی هیچ چیزی متوجه نمی‌شوند.

حتما مقاله: چگونه زبان بخوانیم؟ را بخوانید.

اما چاره چیست؟

با پیدایش مکاتب فکر جدید و به همین ترتیب روش‌های تدریس جدید، منابع آموزشی و حتی در سال‌های اخیر کتاب‌های درسی آموزش پرورش را تغییر داده‌اند. این تغییرات باعث شد مهارت مکالمه و درک مطلب زبان آموزان پیشرفت کند. 

چه کسی مسئول آموزش زبان انگلیسی است؟

دوستان عزیز
خشته نباشید مجدد،

همان طور که در ذهن خود می پرسید، این نوشته برای چه هدفی هست!؟ بدانید و آگاه باشید که هر نوشته‌ای یک هدف دارد. ما هم هدف داریم.

هدف ما چیه؟
چند نفر از آشنایان و همکارامون می خوان برای آزمون #آیلتس و #تافل شرکت کنند. ما هم بدلیل مشغله نمی تونستیم تک تک بهشون این مطالب تکراری رو بگیم. بنابرین این پیج رو ساختیم که به صورت عمومی همه عزیزان را راهنمایی کنیم. خوانندگان این سایت غالباً از فرهیختگان و افرادی هستند که در بازار کار فعالیت می‌کنند.

? زیاد حاشیه نریم بهتر و بدونید که ما صرفاً راهنمای شما هستیم و خودتون مسئول یادگیری خود هستید. پس هیچ کسی قرار نیست زبان انگلیسی شما را بهتر کند! مگر خودتان و خودتان. 

همه چیز را در رابطه با یادگیری زبان انگلیسی خواهیم گفت. منابع پیشنهادی هم براتون معرفی خواهیم کرد. پس هیجان نداشته باشید و این مطب را تا آخر ادامه دهید. 

آموزش زبان انگلیسی با روش CLT

جدیدترین مکتب فکری در آموزش سازنده گرایی است. در ادامه مکتب سازنده گرایی را بیشتر باز می‌کنم و این نظریه را بهتر خواهیم شناخت. اتفاقی که امروز در این پیج خواهد افتاد، چیزی هست که مکتب فکری سازنده گرایی از ما می خواد.

?برای یادگیری زبان انگلیسی چه کار باید بکنیم؟

کار شما خیلی ساده است، از یک جایی باید شروع کرد. اثربخش‌ترین متدی که از دل این مکتب فکری بیرون آمده را CLT می گویند. نظریه (Communicative Language Teaching) تلاشش اینه که ما با ارتباط گرفتن با همدیگر جریان یادگیری را موثرتر کنیم. در روزهای آینده بهتون توضیح می دم که مدرسان و زبان آموزان موفق در زمینه این متد از چه تکنیک‌های خلاقانه‌ای استفاده می‌کنند.

 

مهارت شنیداری من افتضاحه…! چه کار کنم؟

ما در دهه ۸۰ که من خودم یک دانش آموز بودم، از متوجه نشدن انگلیسی خیلی اذیت می‌شدیم. به نشانه‌ی انتقاد به این وضعیت آموزشگاه‌های زبان (انیستیتیو ها) یک نوآوری کردند. مدرسان و کتاب‌های آموزشگاه از مکتب فکری رفتارگرایان خوششان آمد.
منم یک زبان آموز بودم اون زمان‌ها (الان هم هستم) … خلاصه کلام از دل این مکتب فکری یک روش رو ابداع کردند.
به فکر خودشون نوآوری کرده بودند ولی زهی خیال باطل…! سال‌ها قبل در جنگ جهانی دوم هم از این روش استفاده می‌کردند. ارتشی‌ها و جنگجویان برا اینکه حرف زدن دشمنان و هم پیمانان خود را نمی تونستند متوجه شوند. خیی کلافه شده بودند.

زبان شناسان و متخصصان حوزه آموزش زبان اون زمان‌ها یک روشی ابداع کردند که بهش «Audiolingual Method» گفتند. در این روش که پیرو مکتب رفتارگرایی بود، به صورت مداوم به فایل‌های صوتی (رادیو، …) به زبان انگلیسی گوش می‌دادند.

از این طریق مهارت شنیداری خود را تقویت می‌کردند.
خوشبختانه الان منابع صوتی زیادی در دسترس هست که به راحتی می‌تونید گوش دهید و مهارت «listining» خود را تقویت کنید.

ما در این گروه هر روز منابع پیشنهادی برای گوش دادن آپلود خواهیم کرد.
ولی به کم قانع نباشید…
هر روز برای خود منابع جدید جستجو کنید.

یادگیری واژه‌ها و لغت‌های زبان انگلیسی و افزایش دایره واژگان

امروز یکی از دوستان پرسیدند…!

چگونه با لغت‌های جدید آشنا بشم؟
چگونه دایره واژگان خود را زیاد کنم؟

همه ما تا حدودی از دوران مدرسه واژه‌هایی را یاد گرفته‌ایم. این که فکر کنیم هیچ لغت انگلیسی بلد نیستیم یعنی سرکوب آن همه زحمات یادگیری که در مدرسه و دانشگاه داشتیم‌.

این تعداد لغات برای صحبت کردن کافی است. با کمی جستجو و یادگیری لغات جدید بهتر هم می‌شود.

اما یه سری لغات آکادمیک و رایج هستند که باید یاد بگیریم. منابع این لغات رو هم خدمتتان معرفی می‌کنیم.

واژه‌های رایج انگلیسی در مهارت «Speaking» آزمون تافل و آیلتس نیاز داریم. واژه‌های آکادمیک رو هم برای «writing» این دو آزمون مهم نیاز داریم. همانطور که قول داده بودم، روش‌های مؤثر یادگیری لغت زبان انگلیسی رو بهتون معرفی می‌کنم.

از چه روشی استفاده کنم؟

روش‌های زیاد وجود دارد، من فقط تاپ‌ترین روش‌ها رو معرفی می‌کنم و هر کدوم برای شما مناسب بود برگزینید و تمام تلاش خود را برای به ثمر رسیدن آن انجام دهید. در پست‌های گذشته گفتیم که باید دو نوع لغات انگلیسی را در اولویت قرار دهیم. (این دو گروه لغات از نان شب واجب‌تر)

  1. لغت‌های آکادمیک (مخصوص آزمون آیلتس و تافل و …)
  2. لغت‌های رایج و پرکاربرد

وقتی که منابع را شناختید، در صورت لازم تهیه کردید. نوبت به مطالعه می‌رسد. من دو روش تاپ که همیشه نتیجه داده است را خدمت شما معرفی می‌کنم.

  • یادگیری لغت در جمله و بافت معنی
  • یادگیری لغت به صورت فلش کارت (ازبر شدن)

کدام یک از روش‌های بالا بهتر است؟

هر یک از روش‌های بالا طرفداران زیادی دارد. با یک نگاه متفکران براحتی میشه فهمید که روش (1) از مکتب فکری شناخت گرایان میاد و روش (2) از مکتب فکری رفتارگرایان؛ اما کدام یک بهتر است؟

هر کدام کاربردهای متفاوتی دارد. در اینجا فرصت ذکر همه مزایا و معایب این دو روش را نداریم، چرا که مطلب طولانی می‌شود و حوصله شما برا خوندن رو از دست می دیم. پس با گوش بدین که حداقل معلومات را بدانید.

روش (2) برای افرادی مناسب است که می‌خواهند در سریع‌ترین زمان ممکن بیشترین نتیجه را از یادگیری لغات داشته باشند. این افراد در کوتاه مدت لغت‌های زیادی را یاد می‌گیرند. ولی یادگیری آن‌ها ماندگار نیست و در یک یا دو هفته (آمار دقیق ندارم…!) لغات یادگرفته را به فراموشی می‌سپارند.

ادغام روش (1) در (2)

بنابرین این روش در بلندمدت خوب نیست و برای روزهای اندک مانده به آزمون مناسب است. برنامه AnkiDroid سردمدار این روش است. علاقمندان می تونند دانلود و استفاده کنند.  در روش (1) اگر دوست دارید معنی لغات را به صورت کاربردی یاد بگیرید. (یادگیری کاربردی چه سودی دارد؟) خب وقتی شما یک لغت را به صورت معنی دار (meaningful) یاد می‌گیرید. براحتی می‌توانید این لغت جدید را در ساختارها و جملات جدید به کار ببنید. ماندگاری این نوع یادگیری به مراتب بیشتر از روش (2) است.

(چگونه می‌توان این روش را به کاربست؟) ساده‌ترین تکنیک یافتن و نوشتن جملات و توجه به کاربرد واژه است. میشه گفت این دو روش بیشتر استفاده را دارند. البته در حوزه مکتب فکر سازنده گرایی روش‌های جدیدی هست که ما ناخودآگاه از آن‌ها استفاده می‌کنیم. سعی می‌کنیم در در روزهای آینده این روش‌های ناشناخه را با شما به اشتراک بزاریم. همیشه در نوع استفاده از این دو روش تنوع و نوآوری‌هایی وجود داشته… از دوستان آگه تجربه‌ای در این زمنیه دارند لطفاً با ما شریک شوند.

در ادامه بحثمون فنی‌تر خواهد شد…

آیا برای آمادگی در آزمون آیلتس ۲ میلیون تومان هزینه کنم؟

آزمون #آیلتس چهار مرحله داره. به عبارتی ساده ۴ مهارت شما را می‌سنجند.
1)Listening
2)Speaking
3)Reading
4)writing

 

در گام نخست باید دو مهارت listening و Speaking را تمرین کند.

  1. معرفی منابع؛
  2. روش درست صحبت کردن؛
  3. مکالمه با زبان آموز ۴_ارزیابی (Assesment) خودتان تلاش کنید

اگر نمی‌توانید گزینه (۲) و (۳) را به طریقی فراهم کنید. نیاز است که در کلاس شرکت کنید. ویژگی‌های یک استاد خوب را با خواندن مقاله «بهترین استاد زبان» بدانید و سپس برای خود یک معلم خصوصی زبان انتخاب کنید. در مورد مهارت Reading هم ۸۰ درصد جریان یادگیری به عهده زبان آموز است.

 

کاری که معلم خصوصی آیلتس می تونه انجام بده:

روش‌های درست یادگیری واژه‌های انگلیسی (لغات آکادمیک و لغات رایج انگلیسی)نحوه درست خواندن متن و پاسخ به سؤالات ارائه نکاتی برای خواندن درست متنتو این مهارت معمولاً منابع خود آموز Reading and Comprehention معرفی می‌کنند. 

 

اما مهارت writing مهم‌ترین مهارتی است که با داشتن یک معلم خصوصی می‌توان بهترین نتیجه رو داشت. همه مهارت‌های بالا بدون معلم خصوصی زبان رشد می‌کند و خوب هم رشد می‌کند. ولی این مهارت نیاز به تدریس خصوصی دارد.(با جزوات آموزشی هم می‌شود.)

هر دو آزمون تافل و آیلتس این دو ساختار رو دارند ولی با هم تفاوت‌هایی هم دارند که به موقعش خواهیم گفت.

2 میلیون تومان هم پولی نیست که معلم‌های بیچاره وقت خود را با شماها می‌گذرانند? اما ما فکر می‌کنیم چون با سواد هستین و توانایی یادگیری رو دارین بهتره پول رو برا خودتون نگه دارین و مصمم‌تر از همیشه خودآموزی را ادامه دهید. 

روش تدریس corpus

زبانشناسان و نظریه پردازان حوزه آموزش با الگوگیری از زبانشناسی corpus؛ روش تدریس corpus را ابداع کردند.

در این روش، تمام متون به زبان انگلیسی را به صورت داده به سیستم‌های کامپیوتری انتقال دادند. (اما چه هدفی داشتند؟) تمام جملات را با توجه به تعداد تکرارشان طبقه بندی کردند. حتی لغت‌های پرکاربرد انگلیسی را این طریق شناختند.

در تدریس خود از این نتایج بدست آمده استفاده می‌کنند. به عبارتی ساده جملات و عبارت‌های پرکاربرد انگلیسی به منابع آموزشی آن‌ها تبدیل شده است.

وقتی من چیزی درباره #لغات_آکادمیک گفتم، شبیه به این هست. زبان شناسان و متخصصان حوزه آموزش زبان لغت‌های آکادمیک را سوا کردند. (مطالعه این لغات چرا برامون اهمیت داره؟)

خیلی ساده است.

  1. همه متون مقالات آی اس آی (جز واژه‌های اختصاصی رشته مربوطه) با این لغات می‌نویسند.
  2. در آزمون تافل و آیلتس با این واژگان سرو کار داریم.با شناخت این واژگان گوش دادن به اخبار، خواندن مطالب علمی و … راحت‌تر می‌شود.
  3. این روش نمیشه گفت مؤثر (ترین) روش یادگیری زبان است، ولی تا حدودی کمک کننده است.

از (ترین) استفاده نکردم؛ چون فکر می‌کنم هیچ روش تدریسی کامل نیست…!

اگر منبع خوبی برا واژگان اکادمیک انگلیسی پیدا کردم حتماً روزهای آینده خدمتتان معرفی می‌کنم.

جهان‌بینی گسترده‌تر ثمره تسلط به زبان دیگر

خسته نباشید همراهان عزیز

کسی که زبان دومی یاد می‌گیرد‌، به قضای و اتفاقات زندگی با دیدی متفاوت نگاه می‌کند. از جنبه‌‌های متفاوتی یک موضوع را بررسی می‌کند.

شاید برخی بگویند فرقی نمی‌کند کدام زبان دوم را یاد بگیرید. ولی زبان انگلیسی متکلم زیادی دارد، در کشورها و فرهنگ‌های گوناگونی از این زبان استفاده می‌کنند. از آمریکا گرفته تا هند؛ از اروپا گرفته تا آفریقا؛ زبان انگلیسی زبان رسمی و جزوی از فرهنگ آن‌ها شده.

دوردی امروز یک شعر گذاشت، بیشتر ذهنم به جهان بینی گسترده معطوف شد. کسی که زبان انگلیسی بلد باشد در زندگی متفاوت از کسی عمل می‌کند که فقط در زبان مادری تسلط دارند. جهان بینی او رشد می‌کند و اتفاقاً روزمره را با رنگ‌های دیگری می‌بیند.

یک دوست از من پرسید که می تونم زبان دوم یاد بگیرم!؟

به او گفتم تو که زبان مادری خودت رو یاد گرفتی، مطمئن باش زبان انگلیسی را هم می تونی یاد بگیری و تنها تو نیستی همه می تونن زبان دوم یاد بگیرند.

آموزش زبان انگلیسی یا آموزش ترجمه!؟

به برخی از دوستان‌ که ترجمه آموزش می دیم. سؤال کردند که آیا این ترجمه هم‌ جزوی از آموزش زبان است!؟

در جواب به سؤال این عزیزان باید گفت، خوش بختانه یا متاسفانه اغلب مترجمان، مکالمه انگلیسی بلد نیستند و اغلب کسایی که انگلیسی صحبت می‌کنند، ترجمه بلد نیستند.

شاید قبلا می‌شد گفت افرادی که ترجمه بلد هستند، انگلیسی هم‌بلد هستند ولی الان دیگه نمی شه این حرف را زد. (بهت می‌خندند، عکس این حرف هم صدق می کنه)

کسایی که کار ترجمه می‌کنند، درک مطلبشون خوبه ولی مکالمه ضعف دارند…!

با صحبت کردن و انجام تمرین‌های مکالمه می تونی این بخش از مهارتت را هم به جایی برسونی.

کلید موفقت هم خیلی اسونه، یادگیری مکالمه از زمانی اتفاق می افته که شروع کنید به صحبت کردن.

اگه به تعریف یادگیری توجه کنید کلید موفقیت بدستون میاد. یادگیری از دید جان دیوئی یعنی تجربه، او خیلی به ارتباط یادگیری جدید به تجربه معتقد بود.

یادگیری یعنی‌حرکت از شناخته شده‌ها به سمت ناشناخته شده‌ها.

هر چقدر صحبت کنی یاد می‌گیری…!

دوست عزیز… این نسخه‌ای هست که هیچ نظریه پردازی نمی تونه ردش کنه… هیچ زبان شناسی نمی تونه ردش کنه… (تمرین، مکالمه، …تمرین، مکالمه….)

کو گوش شنوا… ??

کومارو مادیلو میگه متدها مرده است و دیگر هیچ متدی نیست. برای خوب شدن در مکالمه زبان انگلیسی، صحبت کنید و به (استاد) و (روش‌های تدریس) پایبند نباشید.

روش‌های تدریس مزایای داره که بزودی ازشون استفاده خواهیم کرد، نکات مفید برای صحبت کردن را خواهیم گفت. ولی حرف آخر را اول می‌زنیم… تا صحبت نکنید انتظار مکالمه نداشته باشید.

 روش تدریس مرده یا زنده است!؟

وقتی از کومارو مادیلو یه حرفی رو گفتم. می خوام بیشتر توضیح بدم که اشتباه برداشت نکنید‌.تا جایی که من کتاب زبانشناسی و روش تدریس رو مطالعه کردم هیچ روش تدریسی نبود که کامل باشد. از کامارو مادیلو اسم بردم که حرفم اعتبار داشته باشه.

کامل نبودن روش های تدریس زبان انگلیسی به این معنا نیست که هیچ کدام ارزش استفاده کردن ندارند. بلکه برعکس هر متدی را باید برای موقعیت خاصی استفاده کرد. هر متدی کاربرد خاص خودش را دارد. راه مؤثر پیشرفت در مکالمه زبان انگلیسی را گفتیم که صحبت کردن است.

(مهم نیست که چه چیزی بگین، مهم آن است که صحبت کنید).

البته ما موضوع و سرنخ برای صحبت کردن رو در اختیارتون قرار می دیم. تو کتاب‌ها چیزی ننوشته که بشه گفت چرا زبان آموز صحبت نمی کنه…! اگه می تونستم حتماً کاری براتون انجام می‌دادم.

اما برای تلفظ صحیح واژه چه کار کنم؟

Audilingual_method (ادیو لینگوال متد) یا (آرمی متد) اینجا به کمکمون میاد. اما چگونه!؟

 گفتم آگه این برنامه رو اجرا کنی دو ۳ تا مزیت داره. مزایای روش تدریس audiolingual چیست؟

تلفظ شما خیلی نزدیک به نیتیو ها میشه مهارت listening شما خیلی بهتر میشه با اغلب رمان‌های برتر جهان آشنا میشی الان دیگه یک هفته گذشته باید برم از اون زبان آموزم بپرسم که چیکار کردی!؟ … تا کجا پیشرفتی…؟ و نظرت چیه!؟ اما روش کارمان چگونه بود!؟

راستش من یکی از رمان‌های معروف جهان را که ریتولد شده بود و از حجم آن بهش شدت کم کرده بودند، بهش معرفی کردم. گفتم که وقتی می‌خوایی رمان را بخوانی، فایل صوتی کتاب را که با دو لهجه #امریکن و #برتیش ضبط شده است پیدا کند. هر کدام که علاقه داشت همزمان با خواندن کتاب گوش دهد. الان آگه اشتباه نکنم او کتاب را خوانده است و الان با یک رمان برتر جهان آشناست و آگه مثل کسی بگوید.

برترین رمان های جهان 

رمان آرزوهای بزرگ چارلز دیکنز رو خوندی!؟ از سیر تا پیاز براتون تعریف می‌کند.این رمان‌ها متن اصلی نیستند. بلکه؛

این رمان‌ها رو برای زبان آموزان دوباره نویسی کرده است. قیمت این کتاب‌ها خیلی پایینه، اگه خیلی زیاد باشه دونه ای ۵ هزار تومان (همراه با سی دی فایل صوتی)، خوشبختانه ایرانیان همیشه در صحنه پی دی اف این کتاب رو هم تو اینترنت منتشر کرده‌اند. اگر زبان آموز من این کتاب و سایر رمان‌های موجود را مرتب بخواند. (گوش بدهد) ۱۰۰ درصد مطمئنم که در خواندن، شنیدن و درک مطلب، تلفظ صحیح بهترین خواهد شد.

بعضی‌ها میگن این روش تست شده و 100 درصد تضمینی است. درسته کامل نیست ولی بخشی از نیازهای ما رو پاسخ میده. همچنین تا درصدهای بالایی به اهداف ۱، ۲، ۳ که بالا اشاره کردیم می‌رسیم.

دیکشنری مناسب برای آموزش زبان انگلیسی کدام است؟

روزهای آینده دیکشنری مناسب براتون معرفی می‌کنم. نحوه استفاده درست از دیکشنری رو هم براتون توضیح می دم.

منابع:

Learn English Online | Language Learning for Adults | British Council

Learning English | Cambridge English | Learning English | Cambridge 

Learn English Free – English Learning Online

Speak English | Learn How To Speak English – Wall Street English